MY-LEX: Totaaloplossing bieden voor het beheer van de gehele document-lifecycle

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties beschikken over enorm veel data die overzichtelijk én volgens wet- en regelgeving moeten worden opgeslagen. Wat is daarvoor de meest optimale manier en hoe kunnen corporaties meer doen met hun data? MY-LEX vertelt hier op 14 september meer over tijdens CorporatiePlein en wij spraken vooraf alvast met Sales van Informatiemanagement Rob Koomans.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Wij bieden een totaaloplossing voor het databeheer binnen een woningcorporatie. Omdat informatie in verschillende systemen staat en vanuit verschillende kanalen wordt bevraagd, wordt het voor medewerkers steeds moeilijker overzicht te houden. Waar staan de meest actuele gegevens? Wordt er dubbel werk gedaan? Zijn er wellicht nog relevante analoge documenten? En voldoen we wel aan de eisen rondom privacy en vernietiging?

MY-LEX Suite is een overkoepelend portaal dat corporaties zelf kunnen inrichten, beheren en eenvoudig integreren in het werkproces. Hierbij staan thema’s als AVG, opschoning, migraties, uitfasering, anonimiseren en het integraal vinden van (on)gestructureerde data centraal.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Het uitfaseren van oude systemen en het ontsluiten en doorzoekbaar maken van (on)gestructureerde data vormt vaak de kern van onze klantcasussen. Daarnaast zien wij steeds meer vraag naar ‘het meer doen met uw data’.

Op onze stand bent u met al uw vragen over datamanagement van harte welkom bij onze (technische) consultants. Zij kunnen u alvast kort de vele mogelijkheden van MY-LEX laten zien. Wij geven geen getimede kennissessies maar gaan liever een persoonlijk gesprek aan om te horen waar behoefte aan is waarbij wij graag het een en ander vrijblijvend demonstreren.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
MY-LEX blinkt uit in het bieden van een totaaloplossing voor het beheer van de gehele document-lifecycle. AVG-proofing, ontdubbelen, migratie, uitfaseren en verbetering van datakwaliteit zijn allemaal onderdelen van ons dienstenpakket. Uiteraard kunnen deze onderdelen los worden afgenomen, maar met de MY-LEX Suite wordt een corporatie geheel ontzorgd. Naast de eerdergenoemde onderdelen profiteer je ook van het ontsluiten van geo-attributen, archiveren, vernietigen én anonimiseren. Onze consultants zijn allen technisch onderlegd en kunnen in een vrijblijvend gesprek – op de stand of bij u op locatie – snel in kaart brengen waar de behoefte ligt en een op maat gemaakt voorstel doen.

MY-LEX is op CorporatiePlein te vinden op stand 38.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: MY-LEX