NCCW: ‘Geïntegreerde ICT-oplossing die met de tijd meegaat’

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporatiemedewerkers, klanten en leveranciers willen op ieder moment van de dag online hun zaken kunnen afhandelen en regelen, ongeacht de locatie. Volgens Jacob Spoelstra van NCCW is een geïntegreerde omgeving hiervoor het antwoord. NCCW vertelt hier op 27 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken daar alvast over met Jacob.

“We zien nu al dat bedrijfsvoering steeds meer digitaal verloopt,” begint Jacob op de vraag hoe volgens hem de bedrijfsvoering van de toekomst eruit ziet. “Dat zal in de toekomst niet anders zijn. De meest voorkomende processen worden digitaal en op de achtergrond automatisch geregeld. Hierdoor worden processen efficiënter en hebben medewerkers meer tijd over voor zaken die extra aandacht nodig hebben.”

Het belang van data wordt daarbij steeds groter. “Met deze data wordt de bedrijfsvoering transparant, wordt sturing gegeven en kunnen zaken tijdig worden gesignaleerd. Het veilig beschikbaar stellen van deze data wordt de komende jaren dus nog belangrijker voor woningcorporaties.”

Scoren met NCCW
Op CorporatiePlein kunnen bezoekers van de beurs ‘Scoren met NCCW’, vertelt Jacob. “Huurders, medewerkers en toeleveranciers willen 24/7 online hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dat willen zij snel, eenvoudig, geïntegreerd en op elke plaats kunnen doen. Hiervoor bieden wij één geïntegreerde oplossing – XBIS Online – waarbij state-of-the-art online portalen en webapps zijn samengesmolten met de bewezen stabiliteit van een ERP-systeem. In de oplossing werken medewerkers, huurders en belanghebbenden met digitale end-to-end processen online samen. Zo worden onder andere huurders zelfredzaam gemaakt en kunnen zij op ieder moment online woonzaken regelen, worden toeleveranciers onderdeel van het proces waardoor de transparantie en efficiency in de samenwerking toeneemt en worden medewerkers optimaal en efficiënt ondersteund en houden zij meer tijd over om speciale aandacht aan hun klanten te geven. NCCW gelooft daarbij in ‘Software for Life’, waarbij de corporatie gebruikmaakt van één geïntegreerde ICT-oplossing die met de tijd meegaat en voortdurend wordt aangepast aan nieuwe ontwikkelingen.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: NCCW

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

NCCW is op CorporatiePlein te vinden op stand 53