NCCW: Leven van onze gebruikers iedere release een stukje makkelijker maken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als woningcorporatie wil je een solide basis voor al je processen en IT-systemen. Hoe zorgt NCCW voor deze fundering en wat is daarbij de stip op de horizon? Het IT-bedrijf uit Almere vertelt er op 22 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken hier alvast kort over met Key Accountmanager Rutger Heidentrijk: “Door te streven naar duidelijke en eenvoudige processen maken we het leven van onze gebruikers iedere release een stukje makkelijker.”

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Wij geloven dat woningcorporaties zich willen richten op hun kerntaak als sociale verhuurder. Waarnaast ze voor ICT-taken gespecialiseerde partners zoeken die hen willen helpen met het nastreven van hun ambities. NCCW biedt de beste oplossing en dienstverlening om deze ambitie te realiseren. Daarnaast onderscheiden wij ons met jarenlange kennis van de branche en hebben wij de intrinsieke drive om corporaties te ontzorgen.

Wij staan voor ‘Operationele Eenvoud’. Zowel bij onze klanten als in onze eigen organisatie streven we naar duidelijke en eenvoudige processen. Zo maken we het leven van onze gebruikers iedere release een stukje makkelijker.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Wij ondersteunen corporaties met het beste productportfolio. Onze oplossingen ondersteunen corporaties bij het operationele hart: Vastgoed, Wonen én Financiën. XBIS is de krachtige motor van de corporatie voor nu en in de toekomst. Naast een krachtige motor is het ook de enige databron; de single source of truth.

Bij de ontwikkeling van onze producten streven wij naar standaardisatie, ontsluiting en integratie. Hierdoor zorgen wij ervoor dat ons product eenvoudig te koppelen is met partners, de data toegankelijk zijn en aansluit bij de wisselende behoeften van onze klanten.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Onze software-oplossingen zijn altijd verbonden met de toegevoegde waarde van de jarenlange kennis die NCCW in huis heeft. Wij adviseren onze klanten niet alleen in het gebruik van XBIS, maar ook over procesoptimalisatie en bieden ondersteuning bij de keuze en integratie van externe applicaties. Kortom is NCCW de Consultatieve System Integrator waarbij ons krachtige ERP versterkt wordt met onze beste consultants.

NCCW is op CorporatiePlein te vinden op stand 59.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: NCCW