NCCW organiseert webinar: dé oplossing voor uw activa administratie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 29 oktober organiseert NCCW het webinar: Activa module, dé oplossing voor uw Activa administratie. NCCW consultant Aad van Mil vertelt in dit webinar welke voordelen u kunt behalen door het gebruik van de Activa Module en geeft tevens een korte demo.

Activa Module
De Activa Module is dé oplossing voor de grote veranderingen in de activa registratie als gevolg van de RJ645 en de nieuwe woningwet per 1 juli 2015. De module is geschikt voor ieder primair systeem. Gebouwd door Unit4 en ingericht door NCCW. Dat maakt de Activa Module bij uitstek geschikt voor gebruik in de (sociale) huursector. De gevolgen van de RJ645 zijn groot voor de activa registratie binnen de (sociale) huursector. Een verplichte registratie op VHE-niveau waar voorheen een registratie op complex-niveau voldoende was. Geautomatiseerde ondersteuning, de inzet van de Activa module, helpt u hierbij.

Met de Activa Module registreert u alle op verschillende grondslagen en via verschillende methodieken van afschrijven. De gegevens van het bezit en de bijbehorende relevante data worden via de reguliere download vanuit uw primair systeem in de Activa Module geladen.

In het kader van informatievoorziening kan elk activum toegewezen worden als sociaal of commercieel vastgoed (classificatie) en als vastgoedbelegging of bedrijfsmiddel (kwalificatie).

De voordelen
• Ondersteuning van de meest voorkomende afschrijvingsmethodieken binnen de corporatiesector
• Koppeling met uw primair systeem
• Simulatie mogelijk
• Toevoegen van flexibele informatievelden mogelijk voor extra informatie registratie
• Behoud van historie van activa transacties
• Flexibele rapportages
• Contextgevoelige helpschermen

Klik hier om u aan te melden voor het webinar op 29 oktober 2015 om 11.00 uur.

Bron: NCCW

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NCCW in de CorporatieGids 2015 te bekijken.