NCCW: Samen verder en verder samen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met vijftig jaar ervaring is NCCW een vertrouwd gezicht in de corporatiesector. Door deze jarenlange ervaring kan het bedrijf snel inspelen op de steeds veranderende behoefte van woningcorporaties, zegt Stephan Munier, Manager Sales & Professional Services. Op CorporatiePlein vertelt NCCW meer over hoe ze dat doet en licht in gesprek met CorporatieGids.nl vooraf alvast een tipje van de sluier op.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
NCCW is al vijftig jaar de vertrouwde partner van veel woningcorporaties. Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel inspelen op de steeds veranderende behoefte van woningcorporaties, hun medewerkers, huurders en leveranciers. Zo zorgen we ervoor dat ons stabiele SAAS-platform XBIS, altijd perfect aansluit bij (werk)processen en de geldende wet- en regelgeving.

Direct klantcontact staat centraal in het proces om onze producten en dienstverlening te optimaliseren. Met het Wensenportaal bieden wij onze klanten een interactief communicatieplatform om wensen en verzoeken in te dienen die de werkprocessen verbeteren. De meest populaire wensen worden in nauwe betrokkenheid met onze klanten omgezet in projecten of door ons verder onderzocht. Zo heeft NCCW direct inzicht in wat er leeft bij haar klanten en kunnen corporaties met elkaar in contact blijven. Ons motto ‘Samen verder en verder samen’ benadrukt ons streven naar een succesvol partnerschap in het heden en in de toekomst.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
NCCW en Itris hebben de handen ineengeslagen om samen met Blueriq de snelste en slimste processen van morgen verder uit te bouwen. Met het Innovatielab zetten we grote stappen en gaan we een verandering binnen de branche teweegbrengen. We omarmen nieuwe mogelijkheden om samen met onze (potentiële) klanten toe te groeien naar intelligente systemen via moderne UI/UX en het integreren van Machine Learning en AI voor een betrouwbare architectuur.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze procesmodules en ambitie? We kijken er naar uit om je te ontmoeten op stand 60 en jou de smaak van innovatie te laten proeven. Kom met eigen ogen zien hoe wij jou met ons veilige SaaS-platform gecombineerd met intelligente processen begeleiden naar de woningcorporatie van de toekomst!

NCCW is op CorporatiePlein te vinden op stand 60.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: NCCW