NCCW: Tijd- en plaatsonafhankelijk werken faciliteren in één geïntegreerde omgeving

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Niet alleen huurders willen zaken 24/7 met de woningcorporatie kunnen afhandelen, ook leveranciers en medewerkers willen graag ongeacht de locatie op ieder moment hun zaken kunnen regelen. Wat is daarvoor nodig qua ICT? NCCW vertelt daar op 26 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken vooraf alvast met Communicatie Adviseur Jacob Spoelstra.

Om als corporatie tijd- en plaatsonafhankelijk werken te faciliteren, is samenwerken in één geïntegreerde omgeving noodzakelijk. Jacob: “De bedrijfsvoering bij woningcorporaties gaat daarom steeds meer digitaal verlopen. De meest voorkomende processen worden digitaal en op de achtergrond automatisch geregeld. Hierdoor worden processen efficiënter en hebben de medewerkers meer tijd over voor zaken die extra aandacht nodig hebben.”

Data
Daarbij nemen data een steeds belangrijkere rol in. “Door deze gegevens wordt de bedrijfsvoering transparant, wordt sturing gegeven en kunnen zaken tijdig worden gesignaleerd. Heldere en eenvoudige rapportages zijn dus ook van belang. Het veilig beschikbaar stellen van data zal dus ook in de toekomst nog belangrijker worden.”

Scoren met NCCW
“Op CorporatiePlein kunnen bezoekers ‘Scoren met NCCW’,” gaat Jacob verder. “Dit kunnen zij doen met XBIS Online, en uiteraard de mooie leren voetbal die we op onze stand weggeven. Huurders, medewerkers en leveranciers willen 24/7 online hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Hiervoor bieden wij een geïntegreerde oplossing – XBIS Online – waarbij state-of-the-art online portalen en webapps zijn samengesmolten met de bewezen stabiliteit van een solide ERP-systeem. In de geïntegreerde oplossing werken medewerkers, huurders en belanghebbenden met digitale end-to-end processen online samen. De eerste klanten zijn hier inmiddels met volle tevredenheid live mee. We geloven hierbij in ‘software for life’, waarbij de corporatie gebruikmaakt van één geïntegreerde ICT-oplossing die met zijn tijd meegaat en voortdurend wordt aangepast aan nieuwe ontwikkelingen. We vertellen bezoekers hier graag meer over op onze stand!”

NCCW is op CorporatiePlein te vinden op stand 34

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: NCCW