NEH ISO 27001 gecertificeerd

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Onlangs is NEH officieel gecertificeerd voor de ISO/IEC 27001:2013. Met deze certificering heeft de ICT-dienstverlener een bevestiging ontvangen van de kwaliteit die zij sinds jaar en dag aan haar klanten levert.

Na diverse interne en externe audits heeft NEH feestelijk het glas mogen heffen op het succesvol behalen van deze belangrijke certificering. “Eén van onze kernwaarden is Betrouwbaar, onze klanten kunnen er al jaren op vertrouwen dat NEH haar zaken goed op orde heeft. Het voelt goed om dit nu ook middels dit certificaat bevestigd te krijgen”, aldus Gerrit Kroes, Directeur Operations van NEH.

Frank Baas, Business Consultant bij NEH, ligt verder toe: “De eisen die de maatschappij stelt met betrekking tot informatiebeveiliging worden met het jaar hoger. Door het behalen van dit certificaat heeft NEH aangetoond de nodige maatregelen te hebben getroffen om gegevens van haar klanten te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. Hierdoor kunnen we hen extra zekerheid bieden dat vertrouwelijke gegevens ook daadwerkelijk vertrouwelijk blijven.”

Wat is de ISO/IEC 27001:2013?
De ISO/IEC 27001:2013 norm is een ISO-standaard voor informatiebeveiliging. Organisaties die aan deze norm voldoen, borgen de informatiebeveiliging binnen hun organisatie en tonen aan dat zij de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van hun informatie (documenten en systemen) beheersen, waarmee zij controle hebben over de algemene bedrijfsrisico’s.

Bron: NEH

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2014 te bekijken.