NEH organiseert kennissessie Full Flash Storage

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na twee zeer succesvolle kennissessies organiseert NEH ICT Solutions in samenwerking met Pure Storage in 2015 een viertal sessies, waarvan de eerste op 25 maart 2015 zal plaatsvinden.

Tijdens deze lunch kennissessie, die plaatsvindt van 11.00 uur tot 14.00 uur, wordt u op een interactieve wijze volledig op de hoogte gebracht van de Pure Storage innovatie die een revolutie in het storagelandschap teweeg brengt.

Overweegt u de aanschaf van nieuwe storage en bent u benieuwd waarom Gartner Pure Storage als marktleider in Full Flash Storage heeft betiteld? (Klik hier voor een directe link naar het rapport). Gebruikt u databases, server of desktop virtualisatie (VDI), grote mailservers of andere I/O intensieve applicaties en ervaart u regelmatig traagheid in uw applicaties?

Laat het gebruik van disk dan niet langer een lijdensweg zijn en ervaar wat Full Flash Storage voor uw organisatie kan betekenen!

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de sessie hoort u wat gebruikers vinden van de overstap naar Pure Storage en u krijgt inzage in de realtime gegevens van twee productieomgevingen. Daaropvolgend laten wij u in praktijk zien wat Full Flash Storage u biedt als het gaat om datareductie, integratie VMWare, configuratie, beheer en performance. Waarna er alle ruimte is om antwoord te krijgen op eventueel openstaande vragen.

Aanmelden
De sessie vindt plaats aan de Kastanjelaan 3 in Leusden (kantoor NEH). Om de interactiviteit van de sessies hoog te houden is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via marketing@nehgroup.com.

Graag ontvangen wij bij uw aanmelding uw eventuele dieetwensen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Indien er nog ruimte beschikbaar is ontvangt u een bevestiging via uw Outlookagenda. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle relevante informatie direct in uw agenda is opgeslagen.

Bron: NEH Shared Services

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH Shared Services in de CorporatieGids 2014 te bekijken.