NEH Shared Services; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor NEH Shared Services.

Bedrijfsprofiel
Met ruim 50 corporatieklanten, duizenden gebruikers en meer dan 400 applicaties waaronder 4 van de 8 primaire pakketten is NEH bij uitstek uw ICT leverancier met de juiste kennis en praktijkervaring.

50 zeer betrokken collega's ontzorgen dagelijks met plezier onze klanten. Sinds 2004 werkt NEH met corporaties. In combinatie met NEH'ers die voorheen gewerkt hebben bij corporaties maakt dat wij uw taal spreken en uw processen begrijpen.

Wij zetten al deze kennis en praktijkervaring in voor onze klanten en houden daarbij oog voor ‘de menselijke maat’: niet de ICT staat centraal, maar de mens en hoe deze wil werken. Wij stellen ons op als uw ICT-afdeling en als partner; daarbij zien wij klantgerichtheid als onze belangrijkste succesfactor.

Aantal medewerkers: 50+
Aantal klanten in corporatiemarkt: 50+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2004
Samenwerkingsovereenkomsten: met velen

Korte productomschrijving
Woningcorporaties maximaal ontzorgen door het onderscheidende NEH ICT-dienstenportfolio.

Onderscheidend door de NEH Servicedesk die met kennis en klantgerichtheid een ruime 8 in het Klanttevredenheidsonderzoek scoort. En onderscheidend door de NEH projectenorganisatie die met de combinatie van LEF en BETROKKENHEID innovatieve oplossingen voor u realiseert.

NEH’ers scheppen er plezier in om u te helpen, zijn klantgericht, pragmatisch, ervaren, flexibel en daadkrachtig. Dit heeft ons, in combinatie met jarenlang bewezen succes (winnaar FD Gazellen Award 2012 en 2013), tot marktleider gemaakt.

Uw ICT in huis of outsourcen? Performanceproblemen of geen goede back-up of uitwijk? Hulp nodig bij (opzetten van) Informatiemanagement of selectietrajecten?

De NEH website www.nehgroup.com/neh-sharedservices/KlantenInterviews biedt u een 15-tal klantinterviews als eerste kennismaking en ter voorbereiding op een kennismakingsgesprek.

NEH Shared Services is in de corporatiemarkt actief met de diensten
IT-diensten
Cloudservices, Outsourcing, IT-beheer, Kantoorautomatisering, Backupservice, Uitwijkservice, Ondersteuning en beheer mobiele devices, Telecom, Performance verbetering van o.a. databases en VDI
Detachering
voor ServiceDesk, Projectmanagement, Systeembeheer, Informatiemanagement, ICT beleid

Referenties
Voor referenties van onze ruim 50 corporatieklanten verwijzen wij u graag door naar onze website; www.nehgroup.com/neh-shared-services/klanteninterviews/. Hier vertellen onze klanten, middels interviews, hoe zij de samenwerking met NEH ervaren.

Toekomstvisie
Om zich op haar core business te kunnen richten, zullen corporaties steeds meer gaan uitbesteden. Onafhankelijkheid, flexibiliteit, meedenken over toekomstige ICT ontwikkelingen en vaste voorspelbare kosten worden vereisten voor ICT partners. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw corporatie op het gebied van kantoorautomatisering, outsourcing, back-up en uitwijk.

Bezoekadres
Kastanjelaan 3, 3833 AN, Leusden
Postadres
Postbus 72, 3830 AB, Leusden
T 033 4343070
W www.nehgroup.com
E info@nehgroup.com

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH Shared Services in de CorporatieGids 2014 te bekijken.