Nieuw ERP-systeem voor Kennemer Wonen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op de laatste werkdag van 2017 hebben cegeka-dsa en Kennemer Wonen hun handtekening gezet onder een nieuwe samenwerking. In het selectieproject, dat is begeleid door HC&H, hebben de projectgroep, medewerkers en het MT van Kennemer Wonen en de leveranciers in zeer korte tijd intensief samengewerkt om een goed onderbouwde keuze te kunnen maken.

Medio juni 2018 gaat de Alkmaarse corporatie live. Een ambitieuze deadline die onder meer haalbaar is dankzij de Noord-Hollandse nuchterheid en doortastendheid en de inzet van Best Practices.

Naast de noodzakelijke werkzaamheden voor deze selectie is ook de informatiestrategie opnieuw opgesteld en de haalbaarheid van de ambitieuze planning onderzocht. Het opstellen van een Project Initiatie Document, de implementatieplanning en de uitwerking van potentiele risico’s zoals de uitwerking van de koppelingen gaven Kennemer Wonen en cegeka-dsa meer zekerheid in het behalen van de doelstellingen en maakten het ook mogelijk dat de implementatie vanaf de eerste werkweek in 2018 van start kon gaan.

Feike Verweij heeft Kennemer Wonen begeleid bij het selectietraject, het opstellen van de informatiestrategie en het Project Initiatie Document voor de implementatie. Annelies van den Berg heeft Kennemer Wonen ondersteund bij de contract- en prijsonderhandelingen die in korte tijd hebben geresulteerd in een ondertekend contract.

Over Kennemer Wonen
Kennemer Wonen is een sociale huisvester met ruim 10.000 huurwoningen in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Uitgeest en Heiloo.

Bron: HC&H Consultants

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H Consultants te bekijken.