Nieuw intranet voor Wierden en Borgen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporatie Wierden en Borgen heeft in samenwerking met Zig Websoftware een nieuw intranet live gebracht. Met functionaliteiten zoals een prikbord, agenda, mededelingen, nieuws, smoelenboek en publicaties is het nieuwe intranet dé interne nieuwsbron van Wierden en Borgen geworden.

Gebruiksvriendelijk & overzichtelijk intranet
Het nieuwe intranet is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De uitstraling en werking is gebaseerd op de bestaande website van Wierden en Borgen www.wierdenenborgen.nl en is voorzien van een innovatief grafisch design. Dankzij het interactieve aspect draagt het intranet optimaal bij aan de interne communicatie, zo kunnen medewerkers bijvoorbeeld reageren op blogs of zelf berichten plaatsen. Zig Websoftware kijkt met veel plezier terug op dit leuke project.

Meer verbonden dankzij het intranet
Manager Woondiensten Andre Westerveld: 'Op het nieuwe intranet is ruimte voor de zakelijke en menselijke kant. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld ook zelf berichten plaatsen. Dat kan een zakelijk nieuwtje zijn, maar ook een persoonlijk berichtje. Onze overtuiging is, dat juist deze mix maakt dat mensen zich meer verbonden voelen'.

Bron: Zig Websoftware

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Zig Websoftware in de CorporatieGids 2015 te bekijken.