Nieuwe website Woningstichting Leusden live

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningstichting Leusden heeft samen met Zig Websoftware een geheel nieuwe website live gebracht. Een informatieve website die de online communicatie van Woningstichting Leusden naar een hoger level tilt en qua look & feel past bij de organisatie.

De nieuwe website van Woningstichting Leusden is voorzien van een innoverend grafisch ontwerp. Woningstichting Leusden had als doel haar online communicatie te verbeteren. Dankzij de nieuwe website is de woningcorporatie nu dan ook in staat haar huurders en woningzoekenden online beter te helpen. Zo kunnen huurders dankzij de nieuwsfunctionaliteit en de module nieuwsbrieven optimaal worden geïnformeerd en is de website gebruiksvriendelijk ingericht.

'Sinds eind januari is onze nieuwe website live. We hebben samen met Zig Websoftware een snel en strak proces doorlopen om een succesvolle website neer te zetten. We krijgen veel complimenten over de helderheid en duidelijke navigatie. Daarnaast bieden we onze klanten nu een interactiever proces doordat ze meer acties online bij ons kunnen indienen. Dit levert minder telefoontjes op en de klant is vrij om deze zaken te regelen op een tijdstip dat het uitkomt. In de nabije toekomst willen we de website nog uitbreiden met een klantenportaal, om zo toe te werken naar een 24/7 loket om de klanten nog meer gemak te bieden', aldus Judith van ’t Holt, Communicatieadviseur bij Woningstichting Leusden.

Benieuwd naar de nieuwe website van Woningstichting Leusden? Kijk dan snel op www.wsleusden.nl !

Bron: Zig Websoftware

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Zig Websoftware in de CorporatieGids 2015 te bekijken.