Nieuwe website Woonwenz live

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woonwenz, de grootste woningcorporatie van de regio Venlo, heeft samen met Zig Websoftware de afgelopen maand haar nieuwe website live gebracht. Zig Websoftware en Woonwenz kunnen terugkijken op een intensief project met een mooi eindresultaat.

Woonwenz is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo en heeft circa 8.000 woningen en 1.800 andere vastgoedobjecten in beheer en eigendom. Naast een nieuwe website is er tevens een aansluiting bij het regionale woonruimteverdeelsysteem van Thuis in Limburg gerealiseerd. Dit betekent dat Woonwenz nu al haar woningaanbod vanuit één bronsysteem eenvoudig op de regionale en de eigen website kan publiceren.

Daarnaast is de website gebaseerd op responsive webdesign. Hierdoor is de website goed te gebruiken op mobiele devices. Door verschillende social media kanalen op de homepage te integreren kan Woonwenz haar bezoekers ook via deze kanalen bedienen.

Leeggemelde woningen snel weer beschikbaar op de website
Voor de overgang naar Thuis in Limburg is ook een koppeling met NCCW First gerealiseerd. Hierdoor worden leeggemelde woningen met een simpele handeling direct in het WBS van Thuis in Limburg geplaatst. Als er een kandidaat huurder bepaald is kan deze ook weer met een druk op de knop naar het primaire systeem van Woonwenz worden verstuurd. Hiermee bespaart Woonwenz veel tijd omdat er geen handmatige invoer meer nodig is.

Een prettige samenwerking
De samenwerking is positief en goed verlopen. De knelpunten die we tegen zijn gekomen zijn proactief en goed opgelost. We kunnen terugkijken op een prettige samenwerking met een eindresultaat waar we zeer tevreden over zijn’, aldus Anke Weterings van Woonwenz.

Bron: Zig Websoftware

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Zig Websoftware in de CorporatieGids 2014 te bekijken.