Omnia Wonen aan de slag met Dynamics Empire

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Omnia Wonen heeft gekozen voor de ERP-oplossing Dynamics Empire van cegeka-dsa. De woningcorporatie geeft hiermee invulling aan haar ambitie om het IT-landschap te vereenvoudigen.

Aanleiding voor de overstap naar Dynamics Empire is een onderzoek dat Omnia Wonen heeft uitgevoerd naar het IT-landschap en de klantreizen. De conclusie die hieruit werd getrokken was dat een optimalisatie van de bedrijfsvoering stappen vereiste op het gebied van IT. De voornaamste verbetering: een nieuwe primaire oplossing (ERP).

Selectiecriteria
Belangrijke selectiecriteria in de zoektocht naar een nieuwe ERP-oplossing waren: efficiënte bedrijfsprocessen, implementatie op basis van een Best Practice en een reductie van de koppelvlakken.

Na een intensief selectietraject, onder begeleiding van Hersense, heeft Omnia Wonen gekozen voor de oplossing van cegeka-dsa. Zwaarwegende factoren in de keuze voor Dynamics Empire waren de gebruiksvriendelijkheid (rustige schermen) en de uitstekende ondersteuning van Niet-Planmatig Onderhoud. De livegang staat gepland voor januari 2020.

Bron: Cegeka-dsa | Foto: Omnia Wonen