Online implementatie Dynamics Empire voor Wierden en Borgen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Toen de Groningse woningcorporatie Wierden en Borgen medio 2019 begon met het selectietraject voor een nieuwe ERP was één ding direct duidelijk: Het zocht geen leverancier, maar een partner om haar doelstellingen de komende jaren te verwezenlijken.

De implementatie van een nieuw primair systeem heeft een grote impact. Logisch dus om bij de selectie verder te kijken dan de software. Wierden en Borgen heeft onder begeleiding van adviesbureau HKP een ‘prestatie inkoop’ traject uitgevoerd waarin op basis van de organisatiedoelstellingen zowel de software als de dienstverlening onder de loep werden genomen.

Online implementatie
Wat niemand tijdens het selectietraject had kunnen voorzien was dat het partnership snel een bijzondere vuurdoop zou krijgen.

De implementatie van Dynamics Empire was net gestart toen een groot deel van Nederland noodgedwongen overstapte op thuiswerken. Dat is wel even schakelen als je net bent begonnen met de implementatie van een nieuw primair systeem. Wierden en Borgen en cegeka-dsa besloten de uitdaging met beiden handen aan te grijpen en verder te gaan ‘op afstand’. Zowel het officiële tekenmoment (foto) als de daaropvolgende start van de implementatie werden online opgepakt. We zijn inmiddels enkele weken onderweg en de implementatie verloopt naar volle tevredenheid. Wierden en Borgen verwacht in de tweede helft van dit jaar live te gaan met Dynamics Empire.

Bron: cegeka-dsa, Foto: Woningstichting Wierden en Borgen