Online, zaakgericht, mobiel én hoog volume documentcreatie met één slimme oplossing?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Eén modulair documentcreatie-platform voor ad hoc, zaakgericht én hoog volume output? Terwijl deze oplossing ook de mogelijkheid biedt om via de beschikbare Mobile App voor tablets en smartphones mobiele medewerkers te ondersteunen? Met bovendien een programmeervrije beheeromgeving waarmee u dit geheel zelf kunt onderhouden? SmartDocuments biedt je, met trots, een unieke totaaloplossing!

Online
Je documenten zijn met SmartDocuments eenvoudig te standaardiseren. Of het nu voor gebruik op kantoor of buiten de deur is. Integreer dit eenvoudig met je bronsystemen en zorg ervoor dat de klantgegevens efficiënt en foutloos in de documenten/contracten terecht komen. De aangemaakte documenten, perfect in huisstijl en met de juiste content, worden geautomatiseerd weer opgeslagen in het juiste dossier. Door templates centraal te beheren en organisatiebreed te gebruiken bespaar je tijd en dus ook geld! Dit zorgt er bovendien voor dat er meer tijd overblijft om te focussen op de kernactiviteiten.

Online werken en onafhankelijk van de tekstverwerker? Wat je ook gebruikt, bijv. Office 365, met SmartDocuments is dit geen probleem.

App
De SmartDocuments App kan overal worden gebruikt; vanuit huis, onderweg of bij de klant. Met de SmartDocuments App bespaar je opnieuw veel kostbare tijd. Je kunt je volledig focussen op de belangrijke taken, je klanten zo snel en zo goed mogelijk van dienst zijn, on-the-go. Je kunt met de App niet alleen informatie verzamelen via de vraag en antwoord wizard, maar ook ter plekke foto’s maken die worden opgenomen in het document. Bovendien is het mogelijk om documenten te (laten) ondertekenen!

HoogVolume
Onze HoogVolume module is de bewezen oplossing voor de grotere volumes zoals de huurdersbrieven. Ook zeer goed toepasbaar voor het creëren en versturen van gepersonaliseerde grote mailings! Zelfs data-extracties uit bronsystemen die bijvoorbeeld in Excel spreadsheets nog door je medewerkers moeten worden aangevuld (herkenbaar?) kunnen hiervoor als bron dienen.

De klant
Met de verbreding van het portfolio van SmartDocuments naar online, mobiel en hoogvolume, kunnen woningbouwcorporaties nu het verschil maken, zowel intern maar zeker ook voor je klanten; je snelheid en focus leiden tot een verbetering van de customer experience!

Bron: CorporatieGids 2018 | Foto: SmartDocuments