Ontdek Dynamics Empire Online tijdens CorporatiePlein 2019

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 26 september a.s. vindt in Houten het jaarlijkse CorporatiePlein plaats. Wij zijn erbij en nemen u mee in de wereld van Dynamics Empire Online.

Cegeka-dsa heeft onlangs de daad bij het woord gevoegd door als eerste ERP-leverancier een woningcorporatie live te brengen in de Microsoft Cloud. Met de livegang van Dynamics Empire Online bij Woonstichting Valburg gaat cegeka-dsa nu de volgende fase in om haar product volledig beproefd en volwassen online beschikbaar te stellen aan de markt. Tijdens CorporatiePlein delen niet alleen wij onze visie en ervaringen, maar ook Woonstichting Valburg en onze strategische partner Microsoft. Zien we u op 26 september?

Dynamics Empire Online
Op 29 juli is Woonstichting Valburg als eerste klant live gegaan met Dynamics Empire Online dat is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met de introductie van onze cloud-oplossing vervangen we het platform Dynamics NAV 2017 door Dynamics 365 Business Central.

De volledig nieuwe en vereenvoudigde user interface, die door alle gebruikers device-onafhankelijk gebruikt kan worden, is slechts een onderdeel van deze vernieuwing. Het nieuwe platform geeft onze klanten toegang tot allerlei mogelijkheden die Microsoft Cloud te bieden heeft om uw dienstverlening aan huurders te verbeteren en uw vastgoedprocessen te optimaliseren.

Meer informatie over de kennissessies van cegeka-dsa op CorporatiePlein is hier te vinden. Aanmelden voor de beurs kan via deze link.

Bron: cegeka-dsa, Foto: cegeka-dsa