Ortec Finance presenteert Marktpresentatie Vastgoedwaarderingen 2019

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Donderdagmiddag 4 juli 2019 organiseert Ortec Finance voor de derde keer de Marktpresentatie Vastgoedwaarderingen. Tijdens de Marktpresentatie Vastgoedwaarderingen presenteert Ortec Finance de gerealiseerde waardeontwikkeling van 2017 naar 2018. Daarnaast staan we stil bij de kenmerken van de waarderingsronde: op welke manier zijn de vrijheidsgraden ingezet? Wat valt op in vergelijking met de marktwaardes 2016 en 2017? Welke verschillen zijn regionaal waarneembaar? Dit jaar staat daarnaast de ‘marktwaarde van de toekomst’ centraal, en de rol die innovaties hierbij spelen.

Drie jaar geleden rapporteerden woningcorporaties voor het eerst verplicht de marktwaarde van hun bezit. Rob Rötscheid, bestuursvoorzitter van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW), reflecteert op deze periode en geeft zijn visie op de toekomst. Tijdens het tweede deel van het programma richten diverse sprekers zich op ‘de marktwaarde van de toekomst’ en de rol die innovatie hierbij speelt.

Sander Scheurwater leidt in Brussel het Corporate Affairs RICS Europe team, wat als doel heeft om het vertrouwen in de vastgoed- en bouwsector te bevorderen. Daarnaast verstrekt het team advies binnen deze markten waarbij de focus ligt op beleid, merkontwikkeling, thought leadership, media en communicatie, en marktacceptatie van de normen en standaarden van RICS. 

De middag wordt afgesloten door journalist en antropoloog Joris Luyendijk, auteur van bestsellers als ‘Het zijn net mensen’ en ‘Dit kan niet waar zijn’. Joris houdt zich al zijn hele loopbaan bezig met omgaan met ‘radicale onzekerheid’ en het veranderen van gedrag en cultuur; hij geeft zijn visie op de corporatiesector. U kunt nog inschrijven voor de Marktpresentie via deze link. Deelname is € 395 per persoon. 

Voor het bijwonen van deze bijeenkomst ontvangt u, indien gewenst, een certificaat met 3,5 Permanente Educatie punten.

Wanneer
4 juli 2019, 12:00 – 18:00 uur

Locatie
Gooiland, Emmastraat 2, Hilversum

Bron: Ortec Finance | Foto: Ortec Finance