PCA Mobile over 'Slimmer, Beter en Sneller'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Verandering is de enige constante in de wereld van vandaag en morgen. "Wie niet schakelt, raakt op achterstand, en PCA Mobile houdt u op koers," zegt Marcel Overkamp van PCA Mobile. Het bedrijf vertelt op 21 september tijdens Corporatieplein over de oplossingen die processen vereenvoudigen en waardevolle data genereren met het oog op de toekomst.

Zicht op de planning van uw onderaannemers
Communiceren en inzicht krijgen in de planning van onderaannemer is een actueel item binnen corporatiewereld. Marcel: "PCA Mobile vormt het hart van uw dienstverlening, waar mogelijk ondersteund door de ketenstandaard. Denk hierbij aan de aansturing van onderaannemers, optimaal plannen van uw onderaannemers, onderaannemers op eigen initiatief laten plannen en het opvragen van capaciteit van uw onderaannemers. Alles onder één dak binnen het PCA Mobile landschap op basis van Cloud technologie."

Communiceren met de huurder
"Online dienstverlening met als doel uw huurder optimaal en real-time te bedienen middels proactieve communicatie, staat in de corporatiewereld ook hoog op de agenda. Denk hierbij aan het dagelijks onderhoud van vastgoed. Door het gebruik van Marlin Planning kan de regie gehouden worden over alle opdrachten. Tevens is Marlin Planning in staat om deze informatie via (online) communicatiekanalen te delen met de huurders. Het real-time communiceren en betrekken van klanten bij het proces is een ontwikkeling die steeds belangrijker wordt."

Efficiënt omgaan met drukte door personeelstekort
De voorspelling is dat er een tekort aan vakmensen is de aankomende jaren. Om deze uitdaging het hoofd te bieden, is optimaal plannen van de beschikbare capaciteit noodzaak. Marcel: De oplossingen van PCA Mobile bieden de kans om slimmer, beter en sneller te plannen. Op basis van beschikbare data wordt er rekening gehouden met onder andere locatie, route en werknemer om te komen tot een optimale (automatische) planning. Zowel voor de eigen dienst als die van uw onderaannemer."

Smarter, Better, Faster
PCA Mobile staat dit jaar in het teken van het motto 'Smarter, Better, Faster'- op Corporatieplein. "PCA Mobile levert geavanceerde plansystemen en mobiele apps voor vaklieden tot en met tools voor complete communicatie voor alle spelers binnen de keten, gebaseerd op multi-tenant Cloud technologie. De slimme oplossingen van PCA Mobile genereren waardevolle managementinformatie die u in staat stellen uw dagelijks onderhoudsproces slimmer, beter en sneller te faciliteren. Daardoor bent u als vastgoedbeheerder altijd volledig in control. Meer dan zestig collega-woningcorporaties werken efficiënter samen binnen de keten met onze oplossingen."

PCA Mobile is op CorporatiePlein te vinden op stand 20