Postex: Effectief en efficiënt communiceren met huurders vanuit één platform

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties willen op een goede, efficiënte manier kunnen communiceren met hun huurders. Een integrale werkwijze is daarbij onmisbaar. Postex vertelt op CorporatiePlein meer over hoe het organisaties hierbij ondersteunt en voorafgaand aan de beurs spraken wij daar alvast over met Sales Support Coördinator Louise Nipius.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Op CorporatiePlein geeft Postex antwoord op de vraag hoe integrale communicatiediensten een gestandaardiseerd onderdeel kunnen worden binnen de huidige processen. Het Postex-platform biedt de woningcorporatie integrale communicatieservices: een oplossing die naadloos kan worden geïntegreerd binnen het bestaande ERP van klanten. Dit stelt organisaties in staat om vanuit één platform efficiënt en effectief te communiceren met hun doelgroep. Het resultaat hiervan is dat huurders berichten en documenten op het juiste moment ontvangen, met gepersonaliseerde vervolgacties die volledig op maat zijn gegenereerd. Dit leidt tot verbeterde efficiëntie, consistentie, effectiviteit in de communicatie en een hoge klanttevredenheid. Daarnaast worden alle relevante acties direct automatisch vastgelegd binnen de bronsystemen door middel van de aanwezige gestandaardiseerde koppelvlakken.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bezoekers kunnen bij ons terecht voor vragen over digitale documentverwerking en het optimaliseren van communicatieprocessen door middel van een oplossing die volledig gestandaardiseerd is en in gebruik is bij een groot aantal woningcorporaties binnen Nederland. Een recent voorbeeld is Mooiland, een woningcorporatie met ruim 23.000 woningen in Noordoost-Brabant en Gelderland, die op basis van de gestandaardiseerde Postex-koppelvlakken in staat is geweest om binnen een aantal maanden zonder maatwerkondersteuning de communicatieprocessen te automatiseren. Als voordeel wordt de doorlopende werking van het Postex-platform en bijbehorende koppelvlakken bij interne migraties vaak benadrukt.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij kunnen een woningcorporatie echt helpen met oplossingen op het gebied van geautomatiseerde communicatie, waarbij er volledig gewerkt wordt met gestandaardiseerde en bewezen koppelvlakken die beschikbaar zijn voor alle binnen de sector bekende applicaties. Daarnaast maakt compliance een integraal onderdeel uit van ons platform, wat in veel gevallen wordt gebruikt als onderdeel voor de jaarlijkse verslaglegging door de woningcorporatie. 

Postex is op CorporatiePlein te vinden op stand 65.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Postex