PQR gaat zich richten op de corporatiemarkt

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

PQR, Rustmakers in IT, gaat zich richten op de corporatiemarkt. Hierbij trapt PQR af met een viertal korte webinars over hoe (Zero-Trust) security kan worden ingezet bij woningcorporaties.

We starten met vier korte webinars waarin Zero trust security centraal staat en we ingaan op de deelgebieden:

  1. Moderne cloud werkplek (22 september);
  2. LAN-infrastructuur (6 oktober);
  3. Datacenter en de hybride cloud (20 oktober);
  4. Gehele architectuur, governance en SIEM/SOC (3 november);

In elk webinar bespreekt een IT- en securityspecialist de aandachtspunten en mogelijkheden. De webinars zijn gericht op de vertaling van visie naar concrete aanpak en borging van IT & Security. De webinars zijn daarom niet technisch van aard.

Wat we zien in de markt is dat Business-IT en ERP hostingpartners ook vaak de centrale IT-infrastructuur leveren. Dit kan als voordeel worden gezien, maar kan ook leiden tot een partner lock-in. Het is onze visie dat IT volledig dynamisch in gebruik en kosten moet zijn, de basis vormt voor innovaties en uw organisatie volledig wendbaar maakt. Dit vraagt om een versterkte visie op governance en IT- & security alignment.

De ontwikkelingen in het security domein volgen zich op in een rap tempo. Onze kracht zit in de gecombineerde expertise van de werkplek, infrastructuur, datacenter én security daaromheen. Onze IT- en securityspecialisten houden elkaar doorlopend scherp en uw organisatie veilig.

Uitdagingen bij woningcorporaties: De mogelijkheden op het gebied van digitalisering, data-gedreven werken, locatie- en device-onafhankelijk werken en cloud/IoT technieken verbreden. In dit kader adopteren woningcorporaties steeds sneller nieuwe werkvormen en voeren ze doorlopend procesverbeteringen door. Hierdoor wordt het lastiger een grens te definiëren waar de muren omheen gebouwd moeten worden om een omgeving veilig in te richten. De CORA en BIC bieden slechts beperkte richtlijnen hoe Zero Trust security zich verhoudt tot uw IT-architectuur. In onze vier webinars informeren wij u over onze visie en geven we u een concrete aanpak.

Inschrijven is eenvoudig via onderstaande link. Na het inschrijven ontvangt u een Thuisbezorgd lunch voucher, zodat u het webinar kan volgen met een door PQR verzorgde lunch. De webinars starten om 12:00 en duren een uur.

https://pqr.webinargeek.com/zero-trust-security-voor-woningcorporaties

Bron: PQR, Foto: PQR