ProImpact gaat verder als onderdeel van NCCW

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Softwareleverancier ProImpact gaat verder als onderdeel van NCCW. Dat maakt het Flevolandse bedrijf deze week bekend. De oplossingen van ProImpact en NCCW zullen worden geïntegreerd waarbij de online portalen en webapps van ProImpact samensmelten met het ERP-systeem van NCCW.

"Ons gedachtengoed om corporaties efficiënt(er) te maken door de huurder én corporatiemedewerker online zelfredzaam te maken nemen we mee. Vooruitlopend hierop gaat Lambert Blikman bij NCCW de rol van Portfolio Director vervullen en wordt hij verantwoordelijk voor de complete portfolio van NCCW."

"Voor veel van onze klanten gaat dit voordelen opleveren doordat zij één aanspreekpunt krijgen. De oplossingen van ProImpact en NCCW worden geïntegreerd waarbij state-of-the-art online portalen en (web)apps zijn samengesmolten met de bewezen stabiliteit van een solide ERP systeem. In de geïntegreerde oplossing werken medewerkers, huurders en belanghebbenden met digitale end-to-end processen (online) 24/7 samen."

"Het samengaan van beide organisaties betekent onder meer dat we binnenkort onze intrek gaan nemen in het NCCW gebouw aan de Markenlaan 1 in Almere. Dit betekent ook dat de naam ProImpact aan het einde van het jaar gaat verdwijnen."

Bron: ProImpact

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van ProImpact in de CorporatieGids 2017 te bekijken