ProImpact laat nieuwste versie medewerkersportaal zien op CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"In een 24/7 maatschappij verwachten klanten online hun woonzaken te kunnen regelen. De opkomst van huurdersportalen is dan ook enorm." Dat zegt Lambert Blikman, directeur bij ProImpact. Het softwarebedrijf wil corporatiemedewerkers dan ook meer vertellen over de opkomst en het belang van portalen tijdens CorporatiePlein, de bedrijfsvoering & ICT-beurs voor woningcorporaties op 24 september in Expo Houten.

"Corporaties gaan steeds meer op afspraak werken met hun klanten en sluiten de voordeur," gaat Lambert verder. "Doordat de huurder zaken online kan regelen, komt er steeds meer tijd vrij voor medewerkers om zich bezig te houden met de huurders die extra aandacht nodig hebben."

"ProImpact heeft een compleet webconcept ontwikkeld waarbij wij zowel online als ook de achterliggende processen regelen en borgen. Hiermee wordt een corporatie ontzorgd zodat ze nog meer de focus kunnen leggen op de uitzonderingen. Wij kijken daarbij procesgericht met onze klanten en modelleren de processen. Dat doen wij niet alleen, maar ook met onze partners. Op deze wijze borgen wij 24/7 online dienstverlening."

Het softwarebedrijf heeft daarnaast de nieuwste versie van haar medewerkersportaal in de planning staan, en bezoekers van CorporatiePlein kunnen daarvan een preview krijgen op de stand van ProImpact: "CorporatiePlein is dé plek voor corporaties om zich te laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de ICT-sector. Daarom laten wij ons webconcept én nieuwste medewerkersportaal daar zien, waarin corporatiemedewerkers online en mobiel hun werk kunnen uitvoeren."

ProImpact is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 49A.