PWCo over Process Mining tijdens CorporatieGids LIVE Kennisdag

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties barsten van de managementinformatie en andere rapportages die inzicht geven in hoe de bedrijfsprocessen en afdelingen presteren. Maar geven deze rapportages ook inzicht in hoe uw processen in werkelijkheid worden uitgevoerd? Met andere woorden, komt de realiteit overeen met uw beschreven processen?

Vaak blijkt namelijk dat de feitelijke uitvoer van processen afwijkt van het ontworpen proces. Huidige rapportage en data-analyse technieken geven echter geen, of niet voldoende, inzicht in hoe het proces wordt uitgevoerd, alleen wat het resultaat ervan is. De uitkomst: Process Mining. Process Mining is een relatief nieuwe data-analyse techniek die op basis van log-data uit uw informatiesystemen processen visualiseert en zo inzicht geeft in de werkelijke uitvoer, performance en compliance van uw processen.

Hoe past Process Mining binnen uw huidige informatievoorziening? Wij beantwoorden deze vraag graag tijdens de CorporatieGids LIVE Kennisdag op 12 april in Expo Houten middels een interessante presentatie en demo! Wij spreken deze dag om 12:00 uur. Bent u erbij?

Inschrijven en meer informatie via: https://www.corporatiegids.nl/nl/corporatiegids_live/aanmelden

Bron: PWCO