Qonsío: Experts maken het verschil

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporaties beschikken over steeds meer data, terwijl de vraag om slagvaardigheid toeneemt. Experts maken het verschil om snel te kunnen handelen. Een nieuwe naam, een bewezen staat van dienst. Een gesprek met Peter Bos van financiënspecialist Qonsío over de bedrijfsvoering van de toekomst.

 “Het werk van mensen wordt in de toekomst steeds leuker,” begint Peter het gesprek. Volgens hem zijn organisaties al druk bezig met de bedrijfsvoering van morgen en ligt de focus vooral op het efficiënter en inzichtelijk maken van processen. “Dubbele handelingen worden daardoor voorkomen. Op zichzelf maakt dat werken al veel leuker, omdat handelingen niet onnodig worden uitgevoerd.”

Grip op de zaak
“Daarnaast zijn corporaties zich steeds beter aan het voorbereiden op vragen van stakeholders, niet in de laatste plaats op accountants en toezichthoudende organisaties. Corporaties krijgen – mede dankzij heldere en slimme software – steeds beter grip op de zaak. Vanuit een gezonde basis kunnen ze beter de toekomst beïnvloeden.”

Het schakelen met experts om goede prognoses op te stellen zal in de toekomst alleen maar toenemen, aldus Peter. “Het tijdelijk toevoegen van expertise om te sparren, te toetsen en duidelijk een koers neer te zetten wordt gemeengoed. De kunst is en blijft om in beperkte tijd een belangrijke bijdrage te leveren aan de doelstelling van de corporatie.”

Ondersteuning door experts
Tijdens CorporatiePlein vertelt Qonsío over hoe je bij het realiseren van je kerndoelstellingen kunt laten ondersteunen door experts. “Op de beurs kunnen bezoekers Qonsío ontmoeten, een jonge maar bewezen organisatie die oplossingen levert aan meer dan 180 woningcorporaties. We delen graag ons succes – dit jaar al meer dan tien nieuwe klanten – en vertellen waarom deze organisaties kiezen voor de toegevoegde waarde van Qonsío. Ook vertellen wij over hoe onze experts helpen in control te zijn over financiële en ondersteunende bedrijfsprocessen, en welke oplossingen wij bieden die sturing geven op de doelstellingen van woningcorporaties. En bovenal: hoe Qonsío helpt mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen en toch in control te blijven.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: Qonsío

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

Qonsío is op CorporatiePlein te vinden op stand 16