QuaWonen en NDI tekenen samenwerkingsovereenkomst

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporatie QuaWonen en NDI ICT Solutions hebben vandaag, woensdag 1 februari, een samenwerkingsovereenkomst getekend. Na een zorgvuldig selectietraject, begeleid door Hersense en Verhelst Advocatuur, heeft QuaWonen voor NDI gekozen als ICT-partner. NDI neemt het volledige beheer van de ICT-voorzieningen van QuaWonen over en levert ondersteuning in het blijven verbeteren en veiliger maken.

Marco Mommersteeg (QuaWonen): ‘In deze snel veranderende maatschappij ontstond bij QuaWonen de behoefte om onze IT-omgeving vergaand te beveiligen. We zijn daarbij op zoek gegaan naar een partij die samen met ons zorg draagt voor zo’n veilige omgeving, nu en in de toekomst. Wij zijn altijd op zoek naar een partnerschap, niet naar de traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. NDI heeft ons ervan overtuigd dat we dit samen waar kunnen maken’.

Manuel van Strien: ‘Uiteraard draait onze dienstverlening ook om techniek, het gaat immers om ICT. Maar waar het bij ons vooral om draait, zijn de mensen die de techniek gebruiken. Onze belangrijkste kernwaarde is ‘Wij helpen mensen’. We vinden het dan ook belangrijk dat we een persoonlijke klik hebben met onze klanten. Ons contact met QuaWonen was vanaf het begin goed. We hebben het gevoel dat we ons kunnen laten zien zoals we zijn. Daarom zijn we extra blij dat QuaWonen voor NDI heeft gekozen.’

Over QuaWonen
QuaWonen is de corporatie voor de Krimpenerwaard en biedt goede huisvesting aan mensen die zelf moeilijk kunnen slagen op de woningmarkt. De organisatie draagt bij aan vitale kernen en leefbare wijken, is lokaal stevig verankerd en werkt nauw samen met huurders, gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties.

Bron: NDI ICT Solutions, Foto: QuaWonen