Regio Woongaard live met WoningNet WRB

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vlak voor Kerst gingen 14 woningcorporaties in de regio Woongaard over op het nieuwe WRB-systeem van WoningNet. Hiermee staat de teller op 24 corporaties in drie regio’s die nu met het nieuwe WoningNet WRB werken. De implementatie verliep succesvol, de samenwerking met de klanten was goed en de gebruikers zijn tevreden. Op naar NOP (Noordoostpolder), de volgende regio de live gaat!

Volop ontwikkelen en implementeren 
WoningNet zit middenin de ontwikkeling en implementatie van haar nieuwe woonruimtebemiddelingssysteem. Het nieuwe systeem is ontwikkeld om corporatiemedewerkers te ondersteunen in hun werk om woningzoekenden zo goed mogelijk te helpen. Het nieuwe systeem is gebruiksvriendelijk, goedkoper in onderhoud, snel aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen en daarmee toekomstbestendig.

WoningNet WRB: het nieuwe en slimme WRB-systeem van WoningNet 
WoningNet WRB is een uniform systeem dat naadloos aansluit op de processen van woningcorporaties voor de selectie en sortering van woningzoekenden. In het systeem zitten wet- en regelgeving en andere selectiecriteria. Je hebt op elk moment inzicht in de stand van zaken en welke acties er nog uitgevoerd moeten worden. Het systeem is in samenwerking met de corporaties ontwikkeld en kan door alle corporaties gebruikt worden. Het wordt continu uitgebreid met nieuwe functies en features.

Bron: WoningNet | Foto: WoningNet