‘Renoveren en verduurzamen vanuit één centraal model’ 

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op dit moment worstelen de meeste corporaties met de aanwezigheid, vindbaarheid en juistheid van de data van woningbezit en bewoners. Wanneer u uw woningbezit wilt gaan verbeteren, is het zeer belangrijk te beschikken over juiste en actuele data! Daarnaast is het van belang deze data vast te leggen op één plek zodat deze ook eenvoudig vindbaar is voor alle betrokkenen.

In het gratis webinar laten wij zien hoe eenvoudig een renovatie- of verduurzamingstraject wordt, wanneer u beschikt over alle relevante informatie in één centraal datamodel, zoals WoonConnect.

WoonConnect is een online tool waarmee woningen - grondgebonden en gestapeld - gedigitaliseerd worden. Zo ontstaat een virtuele weergave in 3D van de bestaande situatie, die dynamisch reageert en interactief werkt. U ziet wat de consequenties van de renovatie en verduurzaming zullen zijn en krijgt direct inzicht in o.a. de kosten, energie-index, huurpunten, subsidiemogelijkheden, mjop, etc.

Door de inzet van WoonConnect kunnen alle betrokken partijen hun inbreng centraal leveren. U beslist zelf hoeveel inbreng u de bewoners geeft. Hierdoor ontstaat maximaal draagvlak. 
Volg dit informatieve webinar op 31 mei van 10.00 tot 11.00 uur. 

Aanmelden voor de webinar kan via deze link.

Bron: WoonConnect | Foto: WoonConnect