Residenz ICT; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Residenz ICT.

Bedrijfsprofiel
Wij richten ons primair op het leveren van ICT Clouddienstverlening binnen de woningcorporatiemarkt en haar ketenpartners. Wij vinden onszelf een specialist als het gaat om Cloud-dienstverlening binnen uw branche. Op dit moment beheren wij dan ook zo'n 1250 werkplekken binnen de woningcorporatiemarkt. Naast het aanbieden van standaard kantoorautomatisering (Exchange, Word, Excel, etc.) zijn wij zeer bedreven met branche specifieke (ERP) applicaties. Wij hebben een duidelijke focus op lange termijn relaties met onze klanten.

Aantal medewerkers: 25
Aantal klanten in corporatiemarkt: 50+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2008
Samenwerkingsovereenkomsten: SG|automatisering, Green Valley, Imtech Performance Solutions, Unexus

Residenz ICT is in de corporatiemarkt actief met de diensten
IT-diensten
Cloudservices, Outsourcing, IT-beheer, Kantoorautomatisering, Backupservice, Uitwijkservice, Ondersteuning en beheer mobiele devices, Telecom

Specificaties
Platform gebaseerd op:
Microsoft
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: ICT werkplek

Korte productomschrijving
Residenz ICT richt zich primair op het leveren van ICT Cloud-dienstverlening binnen de woningcorporatiemarkt en haar ketenpartners. Wij leveren een breed scala aan ICT producten en diensten waarmee we u volledig kunnen ontzorgen zodat u zich kunt focussen op uw primaire proces.

Concreet betekent dit dat u bij ons terecht kunt voor:
- het volledig outsourcen van uw ICT omgeving
- het hosten van uw specifieke applicaties
- consultancy bij IT infrastructuur en/of applicatie vraagstukken
- uitwijklocatie
- beheer op uw ICT omgeving

Wij zorgen ervoor dat uw ICT omgeving beschikbaar is, de juiste performance levert en altijd in een up-todate staat verkeerd. Naast dat we kundig zijn en ervaring hebben zijn we pragmatisch, flexibel en doen we wat we zeggen.

Referenties
Residenz ICT levert zijn diensten aan diverse woningcorporaties (110.000 VHE’s/1.250 werkplekken) en ketenpartners en aan ca. 50 klanten (van gemeentes tot vastgoedondernemingen). Wij brengen u graag in contact met onze referenties.

Toekomstvisie
Focus op uw primaire proces zal ook in de toekomst meer en meer toenemen. Uitbesteding van uw ICT omgeving geeft slagvaardigheid, flexibiliteit en helder inzicht in uw ICT-uitgaven. Steeds meer woningcorporaties zullen kiezen voor de zekerheid van een toekomstbestendige up-to-date ICT omgeving met een betrouwbare supportorganisatie en afrekenen naar werkelijk verbruik.

Adres
Laapersveld 13, 1213 VB, Hilversum
T 035-5282151
W www.residenz-ict.nl
E info@residenz-ict.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Residenz ICT in de CorporatieGids 2014 te bekijken.