Rijnhart Wonen kiest voor Unexus

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Rijnhart Wonen is dé woningcorporatie van Leiderdorp en Zoeterwoude en beheert ongeveer 3.500 woningen voor de sociale verhuur. Ook richten ze zich op bijzondere doelgroepen: mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, statushouders of anderen die door hun persoonlijke situatie niet of nauwelijks zelf een woning kunnen vinden. Om dit te realiseren werken er ongeveer 30 medewerkers en heeft Rijnhart een eigen centraal contactcentrum met 4 medewerkers.

De ontwikkelingen op de Nederlandse woningmarkt zorgen dat ook Rijnhart zich constant ontwikkelt en flink blijft groeien. Het was dus tijd om verder over de toekomstige telefonie infrastructuur te gaan nadenken. Na het eerste contact tussen Rijnhart en Unexus bleek dat Unexus de juiste partij is om Rijnhart daarbij te ondersteunen, en is snel met de realisatie van het project gestart. De bestaande ISDN infrastructuur heeft plaats gemaakt voor VoIP (telefonie via het internet). Nieuwe moderne professionele telefonie in de Cloud is gerealiseerd met het Unexus Platform. Verder zijn onder andere vast-mobiel integratie, presence management, multichannel communicatie en een applicatie koppeling met ViewPoint van Itris opgeleverd.

Opnieuw heeft Unexus in een zeer korte tijd een nieuwe relatie van wens naar realisatie geholpen. Na de snelle oplevering heeft Unexus uiteraard ook de uitgebreide nazorg en trainingen verzorgd. Een intens project waar we met elkaar een mooi resultaat geboekt hebben. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en om te zien wat Unexus voor uw bedrijf kan betekenen.

Bron: Unexus, Foto: Rijnhart Wonen