Round Table Juridisch risicomanagement & Compliance

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Judith Eltenberg van GBE Advocaten en Kaj Weber van Charco & Dique organiseren op 18 maart a.s. een Round Table Juridisch risicomanagement & Compliance voor bestuurders, directeuren, directiesecretarissen, Hoofden Juridische Zaken, Compliance & Riskmanagement bij woningcorporaties.

Dat zal plaatsvinden op het kantoor van Stichting Havensteder in Rotterdam. Tijdens die bijeenkomst wordt nader ingegaan op de resultaten van het onderzoek ‘Top 5 risico’s bij woningcorporaties’’, worden de juridische risico’s bij woningcorporaties besproken en de nieuwe (wettelijke) eisen aan de beheersing van die risico’s.

Verder wordt de deelnemers handvaten meegegeven om de juridische kwaliteitsbewaking in de organisatie te optimaliseren, zodat die in 2014 voldoet aan de nieuwe eisen. Daarbij worden ook nadrukkelijk de ervaringen vanuit andere sectoren meegenomen.

Het aantal plaatsen voor de Round Table is beperkt. Meld u aan bijJudith Eltenberg via judith.eltenberg@gbeadvocaten.nl of Kaj Weber kaj.weber@charcoendique.nl vóór 28 februari 2014.

Bron: GBE Advocaten