Samen met Audittrail in control met informatiebeveiliging, privacy en GRC

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Phishing-aanvallen en datalekken hebben anno 2017 steeds meer invloed op het werk van corporaties. "We merken dat corporaties toe zijn aan een stabiele situatie op het gebied van informatiebeveiliging, privacy én GRC," aldus Jorrit van de Walle, directeur bij Audittrail. Hoe corporaties deze stabiele situatie kunnen bereiken staat centraal bij Audittrail tijdens CorporatiePlein 2017.

"Veel van onze klanten in de corporatiebranche zijn druk bezig om zich te beschermen tegen de informatiebeveiligings- en privacy-risico's," begint Jorrit. "Dit doen ze door onder andere compliant te raken aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Niet alleen om te voldoen aan de regels, maar ook om huurders, collega's en de corporatie tegen gevaren te beschermen."

Governance, Risk en Compliance
We merken dat veel corporaties naast hun wens om hun informatiebeveiliging en privacy op orde te hebben, ook meer aandacht willen schenken aan hun risico’s en andere interne en externe wet- en regelgevingen. Daarom biedt Audittrail corporaties nu ook ondersteuning aan op het gebied van organisatorische Governance, Riskmanagement en Compliance. ‘’Dit is een logische volgende stap in de dienstverlening van Audittrail. We kunnen nu ook corporaties op onze pragmatische wijze helpen met hun GRC, of een onderdeel (G, R of C) daarvan’’, aldus Jorrit.

Privacy & Informatiebeveiliging, Mavim ISMS & AVG en GRC
Audittrail straalt dit jaar met een grotere stand op CorporatiePlein. "Hiermee hopen we met nog meer corporatiemedewerkers een kop koffie te kunnen drinken en hen te woord te kunnen staan," legt Jorrit uit. Op de beurs staan dit jaar drie onderwerpen centraal bij Audittrail: Privacy & Informatiebeveiliging, Mavim (het ISMS én het spiksplinternieuwe AVG-framework) en Governance, Risk en Compliance (GRC). "Johan Corveleijn kan u, onder het genot van een door collega Joyce gebakken cookie, introduceren in onze nieuwe dienstverlening op het gebied van GRC. Rani Honcoop beantwoordt vragen over de privacywetgeving, zoals de AVG. Ze is net terug van haar zwangerschapsverlof en heeft ontzettend veel zin om bekende gezichten te zien en om andere corporatiemedewerkers te spreken en adviseren op CorporatiePlein."

"Daarnaast staat onze nieuwe collega Aletta Hoogeveen klaar met praktische toelichting over informatiebeveiligingstopics. Of misschien bent u op zoek naar een tool die helpt om de informatiebeveiliging en/of privacy van de corporatie te borgen? Mitchel Kooyman vertelt meer tijdens zijn live demo over wat de mogelijkheden zijn met het Mavim ISMS- én het AVG-framework. Kortom: volop kennis, praktisch meedenken en de gezelligheid van onze consultants!"

Audittrail is op CorporatiePlein te vinden op stand 59.