Sander Heinsman treedt toe tot dagelijks bestuur De Vernieuwde Stad

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Per direct treedt Sander Heinsman, bestuursvoorzitter van Portaal, toe tot het dagelijks bestuur van De Vernieuwde Stad. Hij neemt de plaats in van Bert Halm, die op 24 november is toegetreden tot het bestuur van Aedes en daarom zijn bestuursfunctie bij De Vernieuwde Stad per direct moest opgeven.

Sander Heinsman treedt toe tot het DB in een periode dat De Vernieuwde Stad een omslag maakt in koers, waarbij de focus verschuift van ervaringen uitwisselen naar het samen realiseren van de doelstellingen in de Nationale Prestatieafspraken. Niet voor niets heet de nieuwe koers #DOEN #LEVEREN.

Sander Heinsman: “Het is tijd voor lef, het is tijd voor doen. Corporaties worden weer gezien als belangrijke partner in de stad. Maar niet alleen corporaties, ook bewoners en andere organisaties die actief zijn in de wijken. En om te voorkomen dat we met al deze partijen alleen maar in gesprek gaan en niet tot uitvoering komen, moeten we de mouwen opstropen en doorpakken. Daar ga ik voor en daar sta ik voor.”

Sinds 2018 maakt Sander Heinsman deel uit van het bestuur van Portaal. Dit jaar volgde hij Dirk Jan van der Zeep op als bestuursvoorzitter. Heinsman was hiervoor verantwoordelijk voor de vastgoed, financiële en bedrijfsvoeringsportefeuille en was ook al enkele jaren actief binnen het CFO-netwerk van De Vernieuwde Stad.

Met zijn kennis, ervaring en ambitie vormt hij een welkome aanvulling op de rest van het dagelijks bestuur, dat verder bestaat uit Hedy van den Berk (voorzitter en bestuursvoorzitter Havensteder), Anne Wilbers (bestuursvoorzitter Stadgenoot), Mohamed Baba (bestuursvoorzitter HaagWonen) en Letty Reimerink (secretaris).

Bron: DVS, Foto: DVS