Seminar Vastgoedsturing 2023: Samenwerken voor een groenere en beter betaalbare toekomst

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Donderdag 30 november 2023 organiseren we de vierde editie van het seminar Vastgoedsturing met dit jaar als doel je nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden over het sturen op woonlasten, investeringsbeoordelingen en samenwerken met gemeenten te geven.

Hybride
We bieden het seminar dit jaar weer Hybride aan. Er is ruimte voor 50 deelnemers op de locatie. Dus wil je er graag live bij zijn? Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Vind je het makkelijker om het seminar online te volgen, dan bieden we die optie ook. Dan deel je mee in de kennis en zorgen we voor interactie waar mogelijk, maar heb je dus geen reistijd en is het seminar makkelijk te volgen vanuit huis of kantoor.

Inspireren
Inspirerende sprekers geven inzicht in uiteenlopende actuele onderwerpen rondom vastgoedsturing zoals; Woonlasten, Verduurzaming en NPA in detail. We willen nieuwe inzichten bieden en daarom hebben we diverse sprekers met een uitgesproken mening en ervaring bij verschillende corporaties. Daarnaast vullen we deze sprekers aan met inzichten vanuit een andere invalshoek, dit keer: vanuit de gemeente. Onze sprekers houden van interactie en delen graag hun praktijkvoorbeelden met jou.

Praktische informatie

Datum:                         donderdag 30 november 2023
Locatie:                        Ortec Finance Rotterdam, Boompjes 40 (beperkte placering)
                                     of online via Teams
Tijd:                              12.00 uur – 17:00 uur
Kosten op locatie:       395 euro vrij van btw per persoon
Kosten online:             345 euro vrij van btw per persoon
PE punten:                   3 punten voor geregistreerd volgen van hele programma

Schrijf je in voor het Seminar Vastgoedsturing 2023

Bron: Ortec Finance, Foto: Ortec Finance