Sensus: Hoe krijg je meer inzicht in en grip op het functioneren van je organisatie?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Inzicht krijgen in en grip krijgen op het functioneren van de organisatie, hoe doe je dat als woningcorporatie? Sensus vertelt hier meer over op 26 september tijdens CorporatiePlein. Het bedrijf is één van de exposanten tijdens de vakbeurs, en wij spraken vooraf alvast met Marketing Manager Michiel Ronde.

De koppeling van vakgebieden als ICT, risicomanagement, KPI’s, procesmanagement en process mining bieden corporaties veel voordelen, begint Michiel. “Door voortschrijdend inzicht groeien deze vakgebieden steeds verder naar elkaar toe en beginnen ze zelfs in elkaar te grijpen. Veel woningcorporaties ontdekken dat er winst te behalen valt door ze actief met elkaar te verbinden.”

IT- en bedrijfsprocessen
Op CorporatiePlein laat Sensus meer zien over hoe het bedrijf woningcorporaties daarbij kan helpen door metadata te koppelen aan bedrijfs- en IT-processen. Michiel: “Bezoekers kunnen daarvoor kennismaken met onze Sensus BPM Online software. Hierin is het nu mogelijk de connectie tussen IT- en bedrijfsprocessen te modelleren. De integratie van KPI’s, risico’s, audits en normeringen wordt steeds belangrijker en het goed toepassen van BPM is daarbij essentieel. Een belangrijk doel van procesmanagement is inzicht krijgen in en grip krijgen op het functioneren van de organisatie. Meer weten over hoe Sensus corporaties daarbij kan helpen? Kom dan zeker langs voor een gesprek op onze stand!”

Sensus is op CorporatiePlein te vinden op stand 63

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Sensus