Sensus: Kiezen voor krachtige bedrijfsvoering met integraal procesmanagement

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De verschillende processen van corporaties zijn steeds nauwer met elkaar verbonden. Integraal procesmanagement is daarom essentieel. Hoe richt je dit als corporatie in? Sensus process management vertelt daar op 23 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken voorafgaand aan de vakbeurs alvast daarover met Michiel Ronde.

Tijdens CorporatiePlein vertelt Sensus process management over kiezen voor krachtige bedrijfsvoering met integraal procesmanagement. Michiel: “Met onze producten verbinden corporaties kennisdomeinen en kunnen ze gemakkelijk verschillende systemen integreren. Zo krijgen ze direct controle op onderwerpen als AVG, risicomanagement, verbetermanagement, audits en HRM. Ook beschikt men steeds over actuele informatie, is er een totaaloverzicht op processen en blijft men altijd in control. Sensus BPM Online werkt met een visuele taal die voor iedereen te begrijpen is. Hiermee wordt procesmanagement toegankelijk gemaakt voor de hele organisatie.”

Verrijking en inzicht
Sensus process management geeft tijdens de beurs ook twee soorten kennissessies, gaat Michiel verder. “Zo vertellen we in de sessie over Sensus BPM Online over alles wat wij te bieden hebben. Bezoekers kunnen hier gratis voorbeeldprocessen downloaden, gebruikmaken van onze oplossingen en Sensus BPM Online integreren met andere systemen. We werken veel samen met kennis- en integratiepartners, waardoor men profiteert van een breed scala aan expertise. Zo verkrijgen corporaties meer verrijking en inzicht in procesmanagement.”

Procesdata delen
“Daarnaast laten we ons nieuwe Sensus BPM Publisher zien, waarmee procesdata nog flexibeler gedeeld wordt binnen de organisatie. Zo kunnen publicaties aangepast worden aan de huisstijl van de organisatie en hebben corporaties meer interactiemogelijkheden binnen de publicatiemodule. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de snelheid en het design. Tijdens de sessies laten we het bezoekers graag ervaren.”

Sensus process management is te vinden op stand 8 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Sensus