Sensus process management: Perfecte samenwerking tussen mens en technologie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

“Organisaties worden succesvol dankzij de perfecte samenwerking tussen mens en technologie.” Dat zegt Michiel Ronde van Sensus process management. Hoe realiseren corporaties echter deze samenwerking? Het antwoord op die vraag staat centraal bij Sensus process management op 27 september tijdens CorporatiePlein, en wij spraken daar alvast over met Michiel.

De toekomst is aan gebruiksvriendelijke producten en services, vertelt Michiel op de vraag hoe volgens hem de bedrijfsvoering van de toekomst eruit ziet. “Dat geldt voor bijna alles. Sensus process management wil deel uitmaken van die toekomst, waarbij integratie met Business Proces Management (BPM) steeds noodzakelijker zal worden. Dit zowel op het gebied van risico-, verbeter- en projectmanagement als op het gebied van businesstrends als Lean, Agile en Scrum.”

“De integratie tussen mens en ICT-processen zal cruciaal zijn om de totale organisatie te kunnen managen,” gaat Michiel verder. “Organisaties worden succesvol dankzij de perfecte samenwerking tussen mens en technologie. Om processen te managen, moeten organisaties deze factoren begrijpen én aansturen.”

Procesmanagement van de toekomst
Op CorporatiePlein vertelt Sensus process management meer over haar nieuwe SaaS BPM-oplossing. Michiel: “Bezoekers kunnen bij ons op de stand de procesmanagement applicatie van de toekomst ontdekken. Naast gebruiksvriendelijkheid kunnen corporaties ook eenvoudig integreren met risico-, verbeter- en projectmanagement om projecten nog effectiever uit te voeren. Daarbij kunnen corporaties met Sensus BPM Online gebruikmaken van nieuwe functies, zoals een verdieping van de IT-processen waarin de samenwerking tussen applicaties tot uitdrukking komt in relatie tot processen, een uitgebreide API waardoor communicatie tussen BPM Online en andere applicaties eenvoudig is en het flexibeler publiceren van beschreven processen, waardoor medewerkers hier meer informatie uit kunnen halen.”

“Met eigen ogen zien hoe de toekomst van BPM eruit gaat zien? Kom dan bij ons langs op de stand voor een persoonlijke demo of neem deel aan één van de twee demosessies.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: Sensus process management

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

Sensus process management is op CorporatiePlein te vinden op stand 33