Sensus: Processen dichterbij de medewerkers brengen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om als woningcorporatie een goede bedrijfsvoering te garanderen, is grip op je processen onmisbaar. Sensus process management lanceerde  daarvoor onlangs haar nieuwe Trigger-functie in Sensus BPM Online en vertelt onder andere daarover tijdens CorporatiePlein. Marketing Manager Michiel Ronde licht tegenover CorporatieGids.nl alvast een tipje van de sluier op wat het bedrijf tijdens de beurs nog meer voorbij laat komen.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Zoals gebruikelijk tonen wij de meest recente ontwikkelingen binnen Sensus BPM Online. De voorgaande jaren hebben wij al vele nieuwe functionaliteiten getoond, zoals de vernieuwde publicatieomgeving en Integrations. Tijdens CorporatiePlein 2023 kunnen bezoekers van onze stand kennismaken met de nieuwe Trigger-functie in Sensus BPM Online. Door ervoor te zorgen dat informatie direct bij de juiste persoon terechtkomt, brengt deze functionaliteit de processen dichterbij de medewerkers. Deze ontwikkelingen maken onze BPM-applicatie uniek en voor de corporatiebranche de meest gebruikte BPM-oplossing!

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Wij vertellen onder andere over het activeren van processen. Door gebruik te maken van de Triggers in Sensus BPM Online, krijgen de corporatiemedewerkers de mogelijkheid om e-mails, taken en kalenderverzoeken te versturen. Het doel hiervan is om de processen binnen een corporatie dichter bij elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat informatie direct bij de juiste persoon terechtkomt. Vervolgens kan men een kalenderverzoek maken om de afspraak of taak tijdgebonden te maken én is het mogelijk om een systeemtrigger te plaatsen.

Op CorporatiePlein vertellen we ook over het publiceren van processen. Met onze publicatieomgeving en nieuwe feedbackfunctie kunnen medewerkers onderling feedback geven op processen en elkaar informeren over gewenste aanpassingen, om zo continu te verbeteren.

Daarnaast kunnen bezoekers bij ons terecht over veiliger omgaan met processen. Wij praten corporaties graag bij over de Sensus Security Plus. Meer dan de helft van de woningcorporaties maakt al gebruik van onze security add-on. Met deze beveiligingsupgrade worden bijvoorbeeld extra veilige loginmogelijkheden binnen Sensus BPM Online gecreëerd.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Sensus Process Management biedt woningcorporaties een platform voor het in kaart brengen, verbeteren en intern delen van processen. Met Sensus BPM Online kan men verschillende systemen integreren en legt men makkelijk de verbinding tussen beleidsdomeinen zoals risico-, kwaliteits- en informatiemanagement. Verder werken we samen met onze partners om oplossingen te bieden die direct aansluiten op de behoefte van de corporatiesector.

Sensus is op CorporatiePlein te vinden op stand 71.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Sensus