Siderian: Efficiënter werken door processen te digitaliseren en automatiseren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om steeds efficiënter te kunnen werken, maken woningcorporaties gebruik van data. Maar hoe zet je die nullen en enen het effectiefst in om de meeste meerwaarde te creëren? Siderian vertelt er op 22 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken voorafgaand aan de beurs alvast met eigenaar Nash Hoogwater.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Siderian levert het product Siderian Cloud, dat de focus heeft op efficiënter werken door processen te digitaliseren en automatiseren. Hierbij wordt data slim ingezet om te sturen binnen de organisatie met blije huurders en medewerkers als gevolg.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Wij helpen graag woningcorporaties die op zoek zijn naar een digitaal platform dat perfect passende oplossingen levert bovenop de standaard functionaliteiten van de bekende (ERP-)systemen binnen de markt. Hiermee helpen wij woningcorporaties stappen te zetten naar wat Gartner ook wel een ‘composable business’ noemt.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Siderian helpt woningcorporaties door het leveren van gedigitaliseerde processen die passen bij de organisatie in plaats van werkprocessen die aangepast moeten worden op een rigide systeem. Én bij het slim inzetten van data via onze Siderian Cloud data architectuur, met onder andere een data lake, datawarehouse en datakwaliteitsscan.

Siderian is op CorporatiePlein te vinden op stand 17.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Siderian