Sigmax geeft Office 365 Inspiratiesessies

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De toekomst speelt zich af in de cloud. Als het gaat om hoge beschikbaarheid en veiligheid, biedt Microsoft de gereedschappen die voldoen aan de eisen vanuit de zakelijke markt. Meer productiviteit betekent eenvoudiger je werk doen. Met tools als OneNote, SharePoint Online en Teams wordt dit mogelijk.

Tijdens de Inspiratiesessies van Sigmax maak je kennis met de verschillende onderdelen van Office 365. Je ervaart hoe technologie je in het dagelijks werk verder helpt. Ga zelf met de software aan de slag en ontdek de voordelen voor je organisatie. Werk slimmer samen, doe meer en kom verder.

Onze inspiratiesessies bieden ruimte aan maximaal 2 personen van een organisatie. Deelname is gratis, de lunch binnen het programma is vrijblijvend.

Je kunt je nu inschrijven voor de volgende bijeenkomsten:

  • Dinsdag 2 april – 365 dagen productiever werken met jouw Office 365. Aan de hand van tools als To-Do, OneDrive, OneNote en Teams verkennen we kansen in productiviteit.
  • Dinsdag 29 mei – Slimmer werken met Teams en SharePoint. Hoe zet je de verschillende platformen voor samenwerking optimaal in binnen je organisatie.

Inschrijven kan via deze link.

Bron: Sigmax | Foto: Sigmax