Sint Joseph Almelo kiest voor Audition

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het aantal corporaties dat gebruikmaakt van Audition voor het maken van de jaarrekening blijft maar groeien. Deze week mogen we woningstichting Sint Joseph uit Almelo begroeten als nieuwe Audition klant.

Met Audition kan de corporatie efficiënte en betrouwbare jaarrekeningen en periodieke rapportages opstellen. Het bespaart tijd en men krijgt een meer transparante en duidelijke jaarrekening. In plaats van knippen en plakken in Word en Excel kan met eenvoudige ‘importwizard’ de financiële cijfers uit het primaire systeem (in dit geval ITRIS ViewPoint) worden geïmporteerd. Een ‘intelligent’ bestand voorziet de financiële cijfers geautomatiseerd van rubriekcodes, waarna de corporatie uitzonderingssituaties handmatig kan aanpassen. Vervolgens kan de kolommenbalans efficiënt en betrouwbaar worden uitgewerkt. Desgewenst kunnen voorafgaande journaalposten worden geëxporteerd.

SBR-manager
De corporatie uit Almelo gaat tevens gebruikmaken van de SBR-manager. Hiermee kan zij de jaarrekening digitaal kan deponeren bij onder meer de Kamer van Koophandel.

Over Sint Joseph
Sint Joseph is een middelgrote woningstichting. Ze zijn gevestigd in Almelo en opgericht in 1919. Het werkgebied ligt grotendeels in de gemeente Almelo maar ze zijn ook op beperkte schaal actief in de gemeenten Dinkelland en Wierden. De woningstichting heeft circa 5500 woningen in beheer en verhuurt daarnaast garages, parkeerplaatsen, kantoorpanden en winkelruimten.

Bron: Qonsío | Foto: Sint Joseph Almelo