Skarp: Alle juiste informatie en rapportages binnen handbereik

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Interne en externe verantwoording wordt steeds belangrijker in de sector. Dat wil je zo efficiënt mogelijk doen zodat tijd overblijft voor andere zaken. Skarp heeft dit jaar corporaties geholpen de dVi voor het eerst system-to-system aan te leveren. Het bedrijf vertelt hier en meer over op CorporatiePlein, en wij spraken vooraf alvast met eigenaar Richard van der Zee.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Het Skarp Informatieplatform is hét informatieplatform voor de gehele vastgoedsector. Eén centrale plaats waar vastgoedorganisaties gegevens samenbrengen en ontsluiten op basis van open informatiestandaarden. Een open platform waarmee je snel, eenvoudig én gestandaardiseerd inzicht krijgt in de performance van de organisatie, met altijd de juiste, actuele informatie en alle benodigde rapportages binnen handbereik.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Hoe helpen wij jouw corporatie met het verbeteren van de integrale informatievoorziening? Wat betekent de integratie van Skarp binnen Zig? Hoor alles over de kracht van open standaarden en de potentie van dit informatie-ecosysteem. Ontdek hoe jij straks jouw huurders nog beter van dienst kunt zijn door het bieden van nog meer relevante, persoonlijke informatie.

Hoe krijg jij als organisatie je datakwaliteit op niveau en hoe borg je dat deze kwaliteit op niveau blijft? We laten je graag de zeer geavanceerde kwaliteitsmodule zien, die in het Skarp Informatieplatform geïntegreerd is en die door continue monitoring slim bijdraagt aan de data- en informatiekwaliteit.

Wij ontwikkelen diensten en dashboards in samenwerking met onze klanten. Welke nieuwe dashboards zijn het afgelopen jaar toegevoegd op het informatieplatform? Hoe kunnen deze jou verder helpen? Wij vertellen je graag meer over hoe wij samenwerken met onze klanten (Samen Skarper) en laten graag de waardevolle producten zien die hieruit voorkomen en vertellen je graag hoe wij corporaties helpen informatievoorziening op een hoger niveau te brengen.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Recent hebben wij een belangrijke mijlpaal bereikt: de eerste corporaties leveren de dVi system-to-system aan. Een mooie stap in de digitalisering van het verantwoordingsproces. Wij laten je tijdens CorporatiePlein 2022 graag zien hoe je als corporatie samen met ons het niveau kunt bereiken voor system-to-system aanlevering van de dVi. Uiteraard op basis van de open informatiestandaarden uit de sector, een bewezen stap-voor-stap aanpak en natuurlijk het Skarp Informatieplatform.

Skarp is op CorporatiePlein te vinden op stand 68.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Skarp