SmartDocuments: Bedrijfsvoering van de toekomst

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Online samenwerken begint bij steeds meer organisaties noodzaak te worden. Hoe helpt documentcreatie daarbij snelheid en focus aan te brengen? SmartDocuments is op 27 september één van de exposanten tijdens CorporatiePlein, en wij spraken hier alvast over met Jasper Vissers.

“De verdergaande digitalisering, technologische ontwikkelingen en de veranderende manier van samenwerken met huurders vragen meer en meer om integrale oplossingen,” begint Jasper het gesprek. “Daarnaast draagt ook de veranderende wet- en regelgeving en toenemende verantwoordingsdruk bij aan het dynamische speelveld van corporaties. SmartDocuments ontwikkelt daarom alleen nog maar voor de Web-versie en andere online innovatieve oplossingen. Zo blijven wij voorop lopen met documentcreatie, sjabloonbeheer, huisstijlbeheer en meer.”

Hebben jullie dit al geregeld?
Jasper legt uit dat door documenten te standaardiseren voor gebruik op kantoor en buiten de deur er tijd en geld wordt bespaard. “Woningcorporaties kunnen zich hierdoor zoveel mogelijk focussen op hun kernactiviteiten. SmartDocuments draagt daaraan bij met haar innovatieve App. Door middel van de App kunnen medewerkers van de woningcorporatie bij haar huurders aan tafel informatie verzamelen via de vraag en antwoord-wizard. Ook kunnen er daarnaast ter plekke foto’s gemaakt worden die worden opgenomen in het document. Bovendien is het mogelijk documenten te laten ondertekenen via de app.”

“Wij verwachten daarnaast dat steeds meer klanten gaan kiezen voor onze Hoog Volume module. Deze module heeft zich al bewezen voor de grotere volumes, zoals huurdersbrieven, maar is ook goed toepasbaar voor het creëren en versturen van gepersonaliseerde grote mailings. Met de verbreding van het portfolio van SmartDocuments naar online, mobiel en hoog volume kunnen corporaties het verschil maken. Dit kan intern en richting klanten leiden tot hogere snelheid en focus, en een verbetering van de customer experience.”

Meebewegen met ontwikkelingen
Tijdens CorporatiePlein vertelt SmartDocuments meer over haar producten. Jasper: “Bezoekers van de beurs worden bij ons op de stand verwelkomd door een team van enthousiaste medewerkers die net als de bezoekers sterk staan in het heden, maar mee willen bewegen met de ontwikkelingen. Wilt u net als ons met plezier ambitieuze resultaten bereiken? Bezoek dan onze stand.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: SmartDocuments

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

SmartDocuments is op CorporatiePlein te vinden op stand 10