SmartDocuments: Documentcreatie en sjabloonbeheer automatiseren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties hebben te maken met duizenden documenten in en over verschillende processen. Het snel kunnen creëren, goed kunnen beheren én hanteren van één huisstijl is daarvoor onontbeerlijk. SmartDocuments vertelt op 22 september meer over hoe het corporaties hierbij kan helpen, en wij lichten met Marketing Medewerker Aren Grigorjan alvast een tipje van de sluier op.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
We vertellen bezoekers graag over hoe woningcorporaties efficiënt documenten kunnen creëren. Verschillende corporaties werken al met SmartDocuments. We hebben hen kunnen helpen met het creëren en automatiseren van documenten in de organisatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verhuurmutatieproces en het verzenden van bulkdocumenten zoals informatie over een huurverhoging. De use case van de bezoekers zal centraal staan; we gaan in gesprek over wat SmartDocuments voor de organisatie zou kunnen betekenen en of onze software een passende oplossing is voor de woningcorporatie.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
We geven twee kennissessies op onze stand. In de eerste gaan we in op ‘Hoe werkt onze centrale applicatie samen met een ERP-systeem?’. De andere sessie vullen we in met onze partner Itris, waarin we deze integratie in de praktijk laten zien.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Met SmartDocuments kunnen corporaties documentcreatie en sjabloonbeheer automatiseren. Creëer eenvoudig en snel automatisch ingevulde documenten met slimme sjablonen, voer aanpassingen hierin snel door en bereik een uniforme uitstraling en sterke merkidentiteit door altijd te werken met juiste gegevens, huisstijl en bijlages. SmartDocuments koppelt daarnaast met de IT-systemen binnen jouw organisatie, zoals het DMS, ECM- of ERP-systeem. Zo worden met één druk op de knop documenten verzonden naar duizenden huurders tegelijk. Zelf ervaren? Kom dan zeker langs op onze stand!

SmartDocuments is op CorporatiePlein te vinden op stand 38.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: SmartDocuments