SmartDocuments: Documentcreatie volledig automatiseren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Sales Manager Ben Kamphuis van SmartDocuments.

Het automatiseren van documenten maakt werken voor woningcorporaties efficiënter, begint Ben. “Vanuit die overtuiging ontwikkelt SmartDocuments slimme software-oplossingen voor documentintensieve organisaties. Door de corporatie te voorzien van gebruiksvriendelijke software, kan deze met minimale inspanning documenten creëren. Via vertrouwde programma’s, maar dan slimmer én sneller. Ons doel? Documentcreatie volledig automatiseren. Immers; waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!”

Samenwerken
“Online samenwerken wordt binnen organisaties steeds belangrijker,” gaat Ben verder. “Met de komst van de coronacrisis eerder dit jaar, waarbij thuiswerken voor veel corporaties de standaard werd, groeide de noodzaak van online samenwerken. Dankzij de webversie van onze software is online samenwerken geen enkel probleem. Mede daardoor loopt SmartDocuments voorop met oplossingen voor documentcreatie en -automatisering, huisstijlmanagement en document template management. Dankzij onze internationale groei denken wij verder dan alleen de Nederlandse markt. Door invloeden van buitenaf optimaal te benutten, weten wij de nieuwste technieken uit meerdere landen toe te passen op onze software om deze nog slimmer te maken.”

Documenten in een handomdraai
Op de vakbeurs voor woningcorporaties vertelt SmartDocuments over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van documentautomatisering. “We laten bezoekers graag zien wat we voor hen kunnen betekenen omtrent documenten en hun organisatie. Hiervoor organiseren we ook enkele kennissessies, waar bezoekers kennis kunnen maken met onze software. Hierin gaan we in op het creëren van documenten in een handomdraai, altijd een consistente huisstijl voeren en met het grootste gemak veel gepersonaliseerd documenten tegelijk verzenden. SmartDocuments zorgt voor meer gemak en een betere service naar de huurders toe. Onze kennissessies laten zien dat het kan.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: SmartDocuments