SmartDocuments: Documenten efficiënt beheren en snel creëren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als woningcorporatie heb je te maken met duizenden documenten, verdeeld over veel verschillende processen. Hoe kun je als woningcorporatie alle documenten efficiënt beheren en snel creëren? Daarover vertelt SmartDocuments op 14 september tijdens CorporatiePlein. Accountmanager Björn Tempelman kijkt alvast vooruit naar het event en SmartDocuments’ bijdrage aan de beurs.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Op onze stand ontdek je hoe je als woningcorporatie efficiënt documenten kunt creëren. We zijn daarbij benieuwd naar jouw werkwijze: hoe ga je om met de documentstromen binnen je organisatie en wat kan SmartDocuments daarin betekenen?

Verschillende woningcorporaties werken al met SmartDocuments. Met onze software kunnen ze complexe documenten die horen bij het verhuurmutatieproces eenvoudig aanmaken en versturen. SmartDocuments draagt bij aan zowel personalisatie als automatisering van documenten, dat is het mooie; je hoeft niet in te leveren op personalisatie van brieven aan huurders terwijl je wel een flinke efficiëntieslag kunt maken in automatisering. Dat gaat van de aanmaak van je document tot aan de opslag ervan, beheer van gebruikers en het ophalen van gegevens. Door te werken met dit soort slimme documentsjablonen bereik je ook nog eens een uniforme uitstraling en sterke merkidentiteit in alle documenten.

Ook kun je meer leren over onze integraties met de IT-systemen binnen jouw organisatie, zoals het DMS, ECM- of ERP-systeem, waarmee we nog meer automatisering en daarmee meer efficiëntie bieden. Zo worden met één druk op de knop documenten verzonden naar duizenden huurders tegelijk.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Tijdens CorporatiePlein sluiten we aan bij een kennissessie op de stand van onze partner Bright Answers waar we samen het gebruik van SmartDocuments binnen Klantvenster Online demonstreren. We laten zien hoe je binnen het zaaksysteem van Bright Answers een enkelvoudige en een meervoudige brief creëert. Deze kennissessie begint om 11.15 uur en aansluitend aan deze sessie, zo rond 11.45 uur, is er gelegenheid om op de stand van SmartDocuments meer te zien over het beheer van sjablonen in onze software.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Met SmartDocuments kunnen corporaties documentcreatie en sjabloonbeheer automatiseren. Creëer dus eenvoudig en snel automatisch ingevulde documenten met slimme sjablonen, voer aanpassingen hierin snel door en bereik een uniforme uitstraling en consistente communicatie door altijd te werken met juiste gegevens, huisstijl en bijlages. Zelf ervaren? Kom dan zeker langs op onze stand.

SmartDocuments is op CorporatiePlein te vinden op stand 62.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: SmartDocuments