SmartR: "Enthousiasme aanwakkeren binnen de corporatie"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wat is de meest efficiënte manier waarop een corporatie een project aanpakt, en transformeert naar een digitale corporatie? Een gesprek met Rico Leemreijze van SmartR over innovatie, ondersteuning en advies: "Wanneer het enthousiasme binnen een corporatie wordt aangewakkerd, gebeuren de mooiste dingen."

"Wij zijn dé businesspartner van de corporatie," begint Rico. "Een 'ondersteuner' of een 'adviesbureau' nieuwe stijl. Wij geven niet alleen advies, maar verkopen resultaat. Door denken en doen samen te brengen willen en kunnen wij hiervoor instaan. Wij gaan niet vertellen hoe corporaties het beste hun werk kunnen doen, maar realiseren dat samen met hen. Wij brengen daarbij onze kennis en kunde mee, op strategisch, tactisch en operationeel niveau."

Transformeren
Het is voor corporaties namelijk niet voldoende om te veranderen legt Rico uit. "Er moet getransformeerd worden. Wij onderzoeken wat de corporaties specifiek nodig heeft en helpen dat te implementeren. Van trusted advisor tot functioneel consultant. Bij nieuwe ambities horen nieuwe werkwijzes, processen en kwaliteiten. Wij waarderen de huidige werkwijze en transformeren de organisatie naar een nieuwe. Op kleine of grote schaal. De harde kant van processen en systemen gaat hand in hand met de zachte kant van houding, gedrag en competenties. Voor beide is altijd oog, zodat het elkaar versterkt."

"Ook onze projectcommunicatie is innovatief. Digitale projectcommunicatie op een speciaal ontwikkeld platform brengen wij mee als we aan de slag gaan. Nooit meer zoeken naar de laatste versies van projectdocumenten, maar gewoon beschikbaar op de projectensite waar alle projectleden eenvoudig met elkaar communiceren."

Enthousiasme aanwakkeren
"Tot slot is wel het belangrijkste dat wij erg veel lol hebben aan ons werk," sluit Rico af. "Wij brengen lol mee en wakkeren ook het enthousiasme binnen de corporatie aan. In die dynamiek ontstaan de mooiste dingen. Wij gaan op CorporatiePlein graag met bezoekers in gesprek over hun ambities, onze lol en implementatiekracht."

SmartR is op CorporatiePlein te vinden op stand 2