SmartR start met I&A programma bij Woningstichting Tubbergen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De bedrijfsvoering van een corporatie wordt meer en meer een kritische succesfactor. De inrichting van het primaire proces, de wijze waarop de organisatie daadwerkelijk invulling kan geven aan de door haar geformuleerde strategie en de kwaliteit van de mensen en de systemen, bepalen in belangrijke mate het succes van de corporatie.

Woningstichting Tubbergen wil vanuit haar kernwaarden hier invulling aan geven en heeft concrete doelen geformuleerd. Zo heeft Woningstichting Tubbergen onder andere (lange termijn) doelstellingen op het gebied van efficiënt werken en een toekomstrobuuste bedrijfsvoering.

Na het uitvoeren van de Smartscan heeft Smartr, vanuit de visie op bedrijfsvoering, het I&A meerjarenprogramma voor de Woningstichting Tubbergen geschreven en zullen wij samen met de corporatie het programma de aankomende jaren tot uitvoering brengen. Een geweldig mooie klus waar wij inmiddels met veel plezier mee zijn gestart.

De projecten voor 2018 zijn opgenomen in een jaarkalender en per februari zijn we officieel los!

Samen met Woningstichting Tubbergen gaan wij (nog) meer prachtige resultaten behalen! Zoals Bjorn Oerbekke dat al zo treffend verwoordde in zijn referentie …resultaten die naar meer smaken!

Bron: SmartR

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van SmartR te bekijken