SmartR vertelt over procesoptimalisatie op de CorporatieGids LIVE Online Kennisdag

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Rico Leemreijze geeft weer een kennissessie bij CorporatieGids LIVE! Dinsdag 11 mei kun je om 09.30u, 10.15u of 11.00u inschakelen. Aanmelden kan hier.

Procesoptimalisatie gaat inmiddels niet meer over efficiency. Procesoptimalisatie gaat meer en meer over klantbeleving. Huurders en medewerkers verwachten dat processen transactioneel zijn geoptimaliseerd.

Dit betreft echter langzamerhand basis hygiëne waar je als corporatie aan dient te blijven werken, maar dit biedt geen onderscheidend vermogen meer. Alhoewel, als deze processen niet optimaal functioneren, onderscheid je je op negatieve wijze en ontstaat daarmee een enorme dissatisfier (demotivator) voor je huurder of medewerker.

‘The next level’ van procesoptimalisatie is dat de corporatie een ‘partner in wonen’ wordt voor de huurder en een ‘partner in werken’ voor de medewerker. Verrijken van het proces staat centraal. Wat is ‘the job to be done?’ Wat speelt er? En hoe kunnen we daar als corporatie maximaal bij ondersteunen? Oftewel een partnergedachte richting de huurder en medewerker.

Wij inspireren en prikkelen jullie op dit thema. Én we geven een leuk cadeautje weg!

Bron: SmartR, Foto: SmartR