SmartR verwelkomt Woningstichting Samenwerking

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De samenwerking tussen Woningstichting Samenwerking en SmartR is een fantastisch voorbeeld van het feit dat digitale inspiratie uiteindelijk kan leiden tot een vruchtbaar en succesvol partnership!

Woningstichting Samenwerking heeft SmartR gevraagd haar te helpen bij het helder formuleren van haar I&A Beleid, welke haar helpt de gestelde ambities te verwezenlijken. Met haar BeSmart methodiek als leidraad heeft SmartR dit handen en voeten gegeven in een programma met concrete projecten. Deze projecten worden in de periode 2021-2023 geïmplementeerd en geven daarmee richting en energie aan de organisatie van Samenwerking en haar stakeholders.

Een opdracht die helemaal past bij SmartR, waarin onze collega’s Joyce van Oostveen en Raymond de Groot zich kunnen vastbijten. Hartelijk dank Ton Vitters en collega’s voor het vertrouwen, wij zien uit naar onze ‘samenwerking’.

Met een bereik van 3864 woningen in de stad biedt Woningstichting Samenwerking voor iedereen een thuis. Samenwerking zet zich in voor een bruisend Vlaardingen waar men goed kan wonen en werken, recreëren en de vrije tijd door kan brengen. Individuele woonwensen van haar huurders en leefbaarheid in straat, buurt, wijk en stad staan daarbij centraal. Voor meer informatie zie: www.samenwerking.nl 

Bron: SmartR, Foto: SmartR